Livram surprize si buchete de flori in judetele Galati, Braila si Tulcea. Detalii aici pentru lista localitatilor cu livrare.
Nu mai afisa acest mesaj
PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Prima data aici?

Zona ajutor clienti Flori in Galati-Braila.ro - Florarie online

  • PayPal
  • Epayment

Ce ar trebui sa stii despre floraria on-line Flori in Galati-Braila.ro?Esti prima data la floraria on-line Flori in Galati-Braila.ro? Iti multumim! Pentru a-ti face vizita mai frumoasa, am scris mai jos cateva randuri despre ceea ce ar trebui sa stii in legatura cu floraria online Flori in Galati-Braila.ro.


Comanzi online 24 de ore pe zi
La Flori in Galati-Braila.ro comanzi online (pe site) 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, inclusiv in timpul sarbatorilor legale.

Comenzi telefonice
Comenzile telefonice la Flori in Galati-Braila.ro le puteti face de Luni pana Vineri intre orele 08:00-18.00.


Modalitatile de plata
Plata buchetului de flori se poate face online, folosind un Card de credit sau debit, un cont PayPal, prin Transfer Bancar, cu numerar prin depunere in contul deschis la  Banca Transilvania: RO77BTRLRONCRT0338032601, ori prin Western Union/ Money Gram.

Costul transportului

Livrarea buchetului de flori este gratuita pentru orasul Galati si va fi facuta in maxim 4 ore de la confirmarea platii, in functie de complexitatea buchetului de flori ales si distanta de livrare. Exceptie fac zilele de sarbatoare, ca de exemplu, 14 Februarie, 24 Februarie, 1 si 8 Martie, Paste, Craciun, sfanta Maria etc., intervalul de livrare putandu-se decala cu cateva ore, insa, livrarea facandu-se in ziua repsectiva. In orasul Braila, se percepe o taxa de transport suplimentara de 25.50 lei. Pentru alte localitati, situate in afara oraselor Galati si Braila, se percepe o taxa suplimentara de 1,5 lei/km (calculata doar la distanta dus, nu dus-intors).


Suport Telefonic
Floraria Flori in Galati-Braila.ro iti acorda suport telefonic de Luni pana Vineri intre 08:00 si 18:00. Sunati-ne si intrebati-ne la numarul de telefon: 004 0753 103 935.

Va rugam ca in afara acestui interval orar sa ne contactati pe e-mail la office@floriingalati-braila.ro, urmand ca noi sa va raspundem in decursul urmatoarei zile lucratoare.


Abonatilor le trimitem noutati
La floraria Flori in Galati-Braila.ro ai reduceri si oferte temporare si de scurta durata oferite abonatilor la newsletter.


Toate produsele noastre sunt in stoc
Daca acestea lipsesc accidental, floraria Flori in Galati-Braila.ro are o politica de substitutie prin care, pentru a nu pierde ocazia cu care faceti cadouri, putem inlocui unele flori, nuanta sau culoarea florilor, dar nu la o calitate inferioara celor comandate de catre dumneavoastra si fara a altera in vreun fel calitatea si mesajul cadoului comandat.


Important

Fiind vorba despre produse realizate manual, acestea pot diferi fata de fotografia de prezentare de pe site, datorita atat particularitatilor si viziunii fiecarui designer floral in parte, cat si faptului ca, oricat ne-am stradui, nu putem avea tot timpul disponibile exact aceleasi soiuri de flori sau verdeata care se aflau in buchetul de prezentare.
La cerere, va putem trimite o fotografie a buchetului/aranjamentului pregatit pentru dumneavoastra.


Copyright 2012-2024 Flori in Galati-Braila.ro - Flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi..
Ruximad Flowers S.R.L. este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 28030.
Creat de:: Creative-Design.ro
Acasa la Flori in Galati-Braila. Livrare de flori la domiciliu in Galati si Braila