Livram surprize si buchete de flori in judetele Galati, Braila si Tulcea. Detalii aici pentru lista localitatilor cu livrare.
Nu mai afisa acest mesaj
PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Cum platesc?

Zona ajutor clienti Flori in Galati-Braila.ro - Florarie online

  • PayPal
  • Epayment
Cum platesc flori si buchetele de flori pe floraria online Flori in Galati-Braila.ro?

1. Plata cu Cardul
In formularul de comanda, in cadrul ultimului pas (Metoda de Plata), va rugam selectati "Online cu card bancar   (Plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro) " iar dupa ce apasati  Finalizeaza comanda  veti fi redirectionat catre site-ul www.euplatesc.ro, afisandu-va formularul de plata pentru comanda dumneavoastra. La finalizarea platii, va vom afisa factura proforma aferenta comenzii dumneavoastra. Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, JCB, Diners Club...
Aceasta metoda de plata ofera o securitate completa intrucat datele dumneavoastra sunt inregistrate doar pe serverele EuPlatesc.ro, partenerul Flori in Galati-Braila, ce asigura intermedierea platilor online, cu cardul.


2. Plata cu PayPal
Pentru plata cu PayPal este necesar sa aveti un cont PayPal. In ultimul pas de comanda va rugam selectati "Plata cu PayPal" iar dupa ce apasati  Finalizeaza comanda  veti fi redirectionat catre site-ul www.PayPal.com afisandu-va formularul de plata pentru comanda dvs. La finalizarea platii va vom afisa factura proforma aferenta comenzii dumneavoastra.

Daca nu ai un cont de
PayPal, poti da click aici si vei fi directionat catre pagina PayPal de creare a unui cont. Pentru a putea folosi contul PayPal pentru efectuarea platilor online este necesar sa detii un card bancar valabil.


3. Plata prin Transfer Bancar sau depunere in cont
Puteti efectua plata prin transfer bancar sau depunere in urmatorul cont deschis la Banca Transilvania: RO77BTRLRONCRT0338032601, titular cont RUXIMAD FLOWERS SRL.

ATENTIE!
Va aducem la cunostinta ca, pentru a putea onora comanda dumneavoastra, este necesar sa ne trimiteti confirmarea de plata pe e-mail la adresa de e-mail office@floriingalati-braila.ro sau pe Whatsapp la numarul de telefon 0040 753 103 935.


4. Plata prin Western Union sau Money Gram
Puteti efectua plata prin Western Union sau Money Gram in urmatorul cont deschis la Banca Transilvania: RO77BTRLRONCRT0338032601, titular cont RUXIMAD FLOWERS SRL
De asemenea, puteti trimite contravaloarea produselor numerar, caz in care va trebui sa ne contactati pentru a va comunica numele persoanei care va ridica banii.
ATENTIE!
Pentru a putea onora comanda dumneavoastra, este necesar sa ne trimiteti confirmarea de plata cu codul de ridicare numerar pe e-mail la adresa de e-mail office@floriingalati-braila.ro sau pe Whatsapp la numarul de telefon (0040)753.103.935.


5. Plata prin Revolut
Puteti achita contravaloarea produselor comandate utilizand aplicatia Revolut, catre numarul de telefon (0040)753.103.935.


Livrarea buchetelor de flori prin floraria online Flori in Galati-Braila.ro se face in maxim 4 ore de la confirmarea platii comenzii pentru orasul Galati. In cazul destinatiilor exterioare orasului Galati, timpul de livrare poate creste, in mod evident, proportional cu distanta pana la destinatie.

Daca din cauze ce nu tin de floraria on-line
Flori in Galati-Braila.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare timp de 48 de ore. Daca in acest timp livrarea buchetelor de flori nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda de flori se anuleaza automat dupa 48 de ore, fara posibilitatea de returnare a platii.
Copyright 2012-2024 Flori in Galati-Braila.ro - Flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi..
Ruximad Flowers S.R.L. este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 28030.
Creat de:: Creative-Design.ro
Acasa la Flori in Galati-Braila. Livrare de flori la domiciliu in Galati si Braila