Livram surprize si buchete de flori in judetele Galati, Braila si Tulcea. Detalii aici pentru lista localitatilor cu livrare.
Nu mai afisa acest mesaj
PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Despre securitate

Zona ajutor clienti Flori in Galati-Braila.ro - Florarie online

  • PayPal
  • Epayment
Despre securitatea sistemului de plata online

Plata se va efectua prin sistemul de plati online EuPlatesc.ro si PayPal. Tranzactiile sunt securizate (128 biti) iar transmiterea lor este criptata utilizand module ePayment - cel mai sigur mod pentru cumparaturile online. Sistemul EuPlatesc.ro utilizeaza tehnologia 3DSecure elaborata de Visa si Mastercard (programele "Verified by Visa" respectiv "MasterCard Secure Code") pentru toate cardurile care au siglele Visa si MasterCard (inclusiv Visa Electron si Maestro) iar pentru cardurile American Express, JCB, Dinner si Discover tehnologia AVS - standard utilizat de toate magazinele virtuale nord-americane.

Tehnologia utilizata va garanteaza securitatea, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nefiind stocata pe serverele magazinului online de flori Flori in Galati-Braila.ro, ci direct pe serverele EuPlatesc.ro.

Toate tranzactiile desfasurate prin sistemele EuPlatesc.ro sunt asigurate impotriva fraudelor. EuPlatesc.ro asigura criptarea datelor transmise prin Internet. Va rugam sa verificati securitatea sistemului de plata online, prin tehnologia TrueSite Identity (se apasa pe imaginea siglei EuPlatesc.ro care trebuie sa va deschida o noua pagina in care este recunoscut sau nu magazinul ca fiind activ si in perioada valida). Tot aici puteti afla si ChoicePoint-ul magazinului nostru Flori in Galati-Braila.ro.

Datele despre card sunt introduse direct in sistemele bancii. In cazul cardurilor emise sub sigla altor organizatii, stocarea acestor informatii se face criptat, folosindu-se algoritmi proprii de criptare, pe medii care sunt fizic separate de mediile cu acces on-line. Stocarea se face doar pe durata maxima in care un refuz la plata poate fi initiat de catre client.

Daca aveti neclaritati va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact sau la 004 0753 103 935.
Copyright 2012-2023 Flori in Galati-Braila.ro - Flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi..
Ruximad Flowers S.R.L. este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 28030.
Creat de:: Creative-Design.ro
Acasa la Flori in Galati-Braila. Livrare de flori la domiciliu in Galati si Braila