Livram surprize si buchete de flori in judetele Galati, Braila si Tulcea. Detalii aici pentru lista localitatilor cu livrare.
Nu mai afisa acest mesaj
 
Cosulet cu Trandafiri si Crini  

Cosulet cu Trandafiri si Crini

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

Pret: 0.01 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Culorile naturii se regasesc in acest minunat cosulet cu trandafiri roz si crini, menit sa va faca o surpriza placuta, indiferent de ocazie.
Cosuletul cu flori este alcatuit din 23 de trandafiri roz si 2 crini roz, ce par proaspat culesi din gradina, frumos aranjati pentru un plus de culoare si bucurie in viata celui care ii va primi, dar nu in ultimul rand si a celui care il trimite.
Culoare si rafinament, doua caracteristici regasite in acest cosulet cu crini si trandafiri.
Floraria online din Galati, Flori in Galati-Braila.ro este alaturi de tine, indiferent de ocazie si trimite pentru tine persoanei dragi, acest superb cosulet cu trandafiri si crini roz, alaturi de mesajul dorit si poate de un cadou dulce si o jucarie de plus.

Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 

Pret: 528.00 Lei  ( € 108.24 )

 

 

0753 103 935
 • Cosulet cu Trandafiri Albi 

  387.00 Lei ( € 79.33 )
  Pete albe rasarite printre verdele crud al frunzelor si floricele albe decorative - trandafirii albi, realizeaza o splendoare, o minunatie de cosulet, care nu poate fi trecut cu vederea. Cosuletul este alcatuit din 19 trandafiri albi care asteapta emotionati sa spuna La Multi Ani! si sa faca o bucurie unei persoane dragi tie. Trimite acest superb cosulet cu trandafiri albi persoanei dragi prin intermediul florariei online din Galati, Flori in Galati-Braila.ro si surpriza va fi cu siguranta una placuta. Pe langa cosuletul cu trandafiri poti transmite un mesaj, o jucarie de plus si un cadou dulce persoanei dragi. Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •  
 • Cosulet Puritate 

  347.50 Lei ( € 71.24 )
  Dintr-un frumos cosulet de nuiele, va vor lumina 4 crini si 9 trandafiri albi imbracati de verdele crud al primaverii. Albul crinilor si trandafirilor - puritate. Trimite acest minunat cosulet cu flori, crini si trandafiri la un loc, persoanei dragi prin intermediul florariei online din Galati, Flori in Galati-Braila.ro.
 •  
 • PayPal
 • Epayment
 
Copyright 2012-2024 Flori in Galati-Braila.ro - Flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi..
Ruximad Flowers S.R.L. este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 28030.
Creat de:: Creative-Design.ro
Acasa la Flori in Galati-Braila. Livrare de flori la domiciliu in Galati si Braila