Cosulet din Trandafiri Roz  

Cosulet din Trandafiri Roz

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

Pret: 0.01 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
11 Trandafiri roz alaturi de frunzulite decorative realizeaza un superb cosulet de flori, menit sa aduca bucurie persoanei care il primeste. Trimite acest cosulet cu trandafiri persoanei dragi cu floraria online online locala Flori in Galati-Braila.ro, care livreaza buchete de flori la domiciliu in 4 ore de la comanda.

Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 

Pret: 234.50 Lei  ( € 49.24 )

 

 

0753 103 935
 • Cosulet din Trandafiri Galbeni 

  234.50 Lei ( € 49.24 )
  11 Trandafiri galbeni alaturi de frunzulite decorative realizeaza un superb cosulet de flori, menit sa aduca bucurie persoanei care il primeste. Trimite acest cosulet cu trandafiri persoanei dragi cu floraria online din Galati, Flori in Galati-Braila.ro, care livreaza buchete de flori la domiciliu in 4 ore de la comanda. Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •  
 • Cosulet cu Trandafiri Albi 

  273.00 Lei ( € 57.33 )
  Pete albe rasarite printre verdele crud al frunzelor si floricele albe decorative - trandafirii albi, realizeaza o splendoare, o minunatie de cosulet, care nu poate fi trecut cu vederea. Cosuletul este alcatuit din 19 trandafiri albi care asteapta emotionati sa spuna La Multi Ani! si sa faca o bucurie unei persoane dragi tie. Trimite acest superb cosulet cu trandafiri albi persoanei dragi prin intermediul florariei online din Galati, Flori in Galati-Braila.ro si surpriza va fi cu siguranta una placuta. Pe langa cosuletul cu trandafiri poti transmite un mesaj, o jucarie de plus si un cadou dulce persoanei dragi. Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •  
 • PayPal
 • Epayment
 
Copyright 2012-2022 Flori in Galati-Braila.ro - Flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi..
Ruximad Flowers S.R.L. este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 28030.
Creat de:: Creative-Design.ro
Acasa la Flori in Galati-Braila.ro - florarie online cu livrare la domiciliu de flori si cadouri in Galati si Braila (Ruximad Flowers S.R.L.)