Cosulet Tomnatic  

Cosulet Tomnatic

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

Pret: 0.01 Lei
 
Detaliile produsului
Intampina toamna cum se cuvine, cu acest superb cosulet de flori "Tomnatic", special creat pentru acest sezon. Cosuletul de flori "Cosulet Tomnatic" este compus din 25 trandafiri portocalii, gata pregatiti sa rosteasca un sincer La multi ani! Cosuletul de flori este potrivit pentru orice eveniment important, de bucurie din viata. Trimite acest elegant cosulet de trandafiri persoanei dragi prin intermediul florariei online din Galati, Flori in Galati-Braila.ro, care livreaza flori la domiciliu in doar 4 ore. Alaturi de superbul cosulet poti alege un cadou dulce si o jucarie de plus de la floraria Flori in Galati-Braila.ro.

Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 

Pret: 356.00 Lei  ( € 78.32 )

 

 

0753 103 935
 • Cosulet cu Trandafiri Multicolori 

  363.50 Lei ( € 79.97 )
  Cosuletul cu 25 trandafiri (trandafiri albi, trandafiri roz, trandafiri galbeni, trandafiri portocalii) - practic toate nuantele de trandafiri se regasesc in acest superb cosulet de flori - ii va aduce persoanei dragi un strop de bucurie si pentru o clipa o va face sa se simta speciala. Intotdeauna o floare daruita din inima, persoanei dragi, va fi un prilej de bucurie; trimite acest cosulet colorat de trandafiri, prin floraria online din Galati, Flori in Galati-Braila.ro. Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •  
 • PayPal
 • Epayment
 
Copyright 2012-2020 Flori in Galati-Braila.ro - Flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi..
Ruximad Flowers S.R.L. este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 28030.
Creat de:: Creative-Design.ro
Acasa la Flori in Galati-Braila.ro - florarie online cu livrare la domiciliu de flori si cadouri in Galati si Braila (Ruximad Flowers S.R.L.)